Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Légy a virtuális harctér királya! A White Shark Shinobi gamer billentyűzettel te is az élre törhetsz!

Légy a virtuális harctér királya! A White Shark Shinobi gamer billentyűzettel te is az élre törhetsz!

A billentyűzet az igazi játékosok egyik legfontosabb kelléke. Ha szeretnénk a legjobbak közé tartozni, nem használhatunk akármilyet. Fontos a megfelelő kialakítás, a minőségi anyaghasználat és nem utolsó sorban a jó kezelhetőség.

Azt is mondhatnánk, hogy a billentyűzet egy gamer számára olyan, mint egy nindzsának a precízen kiélezett penge. Ha sikerül jól választani, akkor bizony kő kövön nem marad a virtuális arénában!

A White Shak Shinobi 60%-ban mechanikus klaviatúra éppen olyan precíz eszköz, mely egyetlen valamirevaló gamer fegyvertárából sem hiányozhat!

Miben más egy gamer billentyűzet, mint egy egyszerű klaviatúra?

A kifejezetten játékosok számára tervezett billentyűzetek általában nem csak elrendezésüket, de már megjelenésüket tekintve is különböznek az átlagos, irodai klaviatúráktól. A legtöbb gamer billentyűzet LED-es világítással rendelkezik és a szivárvány minden színében pompázik. A látványos és menő megjelenés azonban egyáltalán nem minden.

Az igazi játékosok tudják, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen billentyűzet mellett döntenek, ez ugyanis egy komoly gaming setupnak fontos részét jelenti. Általánosságban két féle megoldás, a membrános és mechanikus klaviatúrák közül választhatunk, de hibrid megoldásokkal is találkozni a piacon.

A mechanikus billentyűzetek nagy előnye, hogy nem csak tartósabbak és könnyebben javíthatók, de lehetővé teszik a gyorsabb és pontosabb kommunikációt. Azaz egy játék során nagyban növelhetik a reakcióidődet és a reakcióid pontosságát is.

Éppen ezért a gamerek többsége előnyben részesíti a mechanikus, vagy épp hibrid technológiájú klaviatúrákat a membrános megoldásokkal szemben.

 

Kézre álló, kompakt billentyűzet, melynek segítségével te lehetsz a virtuális harcterek királya! Bemutatjuk a White Shark Shinobi mechanikus gamer klaviatúrát.

 

Mit találunk a dobozban?

A Shinobi a White Shark legújabb gamer billentyűzete, mely 60%-ban mechanikus megoldás, 61 mechanikus billentyűvel. Ez azt jelenti, hogy pénzünkért cserébe egy masszív kialakítású, hosszú élettartamú kiegészítőt kapunk, melynek a gyártó ajánlása szerint életartama billentyűnként 50 millió leütés.

Ez azt jelenti, hogy a rendszeres játék mellett akár a Háború és Békét is többször megírhatnánk rajta, ami a megfelelő használat mellett valóban hosszú élettartammal kecsegtet.

A billentyűzet a márkától már megszokott módon esztétikus, jó minőségű csomagolásban érkezik. A dobozban magán a billentyűzeten kívül egy USB-C kábelt és funkciógombok pontos leírását találhatjuk, valamint néhány mutatós matricát, melyek előre figyelmeztetnek a cápaveszélyre:

„Danger! White Shark Inside!”

A White Shark Shinobitól azonban ennek ellenére sem kell tartanunk. Nem harap, a gazdáját legalábbis egész biztosan nem bántja. A virtuális harctéren azonban a teljesítménye valóban olyan, mint a hét tenger kalózai által is rettegett, vad fehér cápáé.

 

Miért jó választás a White Shark Shinobi gamer billentyűzet?

A Shinobi kicsi, kompakt klaviatúra, mely kifejezetten gamerek számára készült. Anyaghasználatát tekintve könnyű, mégis masszív billentyűzet. Letisztult kialakításának köszönhetően a fanatikus játékosokat semmi nem fogja zavarni harc közben. Nincs runpad, nincs oldalsó home gomb, semmi, ami elvonhatná a figyelmed arról, hogy te lehess a legjobb a virtuális harcmezőn.

A billentyűzet angol kiosztású, ami a gamerek számára kifejezetten előnyt jelent. többek közt a hosszú Shift billentyű miatt is. A Shift-et ugyanis a legtöbb játékban gyakran használjuk, és egy magyar kiosztású, rövid Shift billentyűs klaviatúrán sokkal nagyobb eséllyel nyúlunk mellé, olyankor, amikor a pontos célzásnak és időzítésnek kritikus jelentősége van.

Használata rendkívül egyszerű, hiszen semmi más dolgunk nincs, mint a dobozban kapott, 1,5 méteres USB kábellel gépünkhöz csatlakoztatni, és már működik is. Az egyszerű használati utasítás pedig segít abban, hogy a funkciógombok segítségével a látványt is kedvünk szerint személyre szabhassuk.

 

Kézre álló, kompakt billentyűzet, melynek segítségével te lehetsz a virtuális harcterek királya! Bemutatjuk a White Shark Shinobi mechanikus gamer klaviatúrát.

 

Nem csak a teljesítménye penge, de mutatós is

Ahogyan azt a White Shark termékeitől már megszokhattuk, a dizájnra sem kell panaszkodnunk. A klaviatúra kétféle színben, feketében és fehérben is elérhető, beüzemelés után pedig látványos LED háttérvilágítás segít abban, hogy éjszakába nyúló meccseket játszhass.

A fényeknek pedig nem csak az erőssége szabályozható, de 17 különböző módon állíthatod be azt is, hogy játék közben milyen módon világítsanak a billentyűk klaviatúrádon. A LED-ek 1 perc inaktivitás után önmaguktól kialszanak, így tudatos játékosként az energiatakarékosság miatt sem kell aggódnod.

 

 

Miért érdemes beruháznom egy jó gamer billentyűzetre?

Ahogyan fentebb már említettük, a billentyűzet egy gamer számára olyan, mint egy nindzsa fegyvertárában a tökéletes dobócsillag vagy a gondosan élezett penge. Ugye te sem tudnál elképzelni egyetlen japán árnyharcost sem, aki elavult, harcra alkalmatlan fegyverekkel indulna csatába az éj leple alatt?

A White Shark Shinobi olyan kiegészítő, melyet a virtuális világ nindzsái számára terveztek. Azoknak a profi gamereknek, akik nem szeretnék azt, hogy tökéletes teljesítményük az általuk használt perifériák minőségén múljon.

A Shinobi nem csak pontos és precíz megoldás, de kis helyen is elfér, és több óra játék során is kényelmesen használható. Segítségével a virtuális harcok során végig a saját kezedben tarthatod az irányítást, mindezt pedig a dizájnos kialakításnak és 17 üzemmóddal rendelkező RGB világításának köszönhetően rendkívül stílusosan is teheted.

Ár-érték arányban az egyik legjobb választás a piacon, mely az igazi játékosok kezében legalább olyan éles és precíz fegyver, mint egy villám gyors és halálos shuriken!

Tartalomhoz tartozó címkék: gamer billentyűzet teszt